Salute en Style

Salute en Style

Op onze salonboot Hilda kunt U vanaf 6 gasten aan één lange tafel in comfort en met voldoende persoonlijke ruimte dineren.
Maar soms is Uw gezelschap wat kleiner en is onze salonboot wellicht wat te ruim voor Uw gezelschap. Wij kunnen U in dat geval van harte onze goede collega’s van rederij Private Canal Cruises aanraden. U kunt met hun varen op hun klassieke milieuvriendelijk salonbootje Salute of de luxueuze salonsloep Style.

Voor informatie of een persoonlijk advies neem contact op met
Walter, Yuri of Tessa

0031(0)6 53993066
https://www.privatecanalcruises.nl/contact-en-reserveren/

Salonboot Salute

In de prachtig gerestaureerde salonboot Salute beleeft u Amsterdam in stijl. In de sfeervolle salon van gelakt mahoniehout zijn vele authentieke details te vinden zoals koperen verlichting, glas-in-lood glazen cabinets, bar met hardstenen blad, facet geslepen ramen en vele messing details. Toch is de Salute van alle luxe voorzien zoals goede verwarming zowel binnen als in de kuip, er is een toilet, een wijnklimaatkast met de mooiste wijnen, een bar met uitgebreid assortiment en een koffiebar. Tot 12 personen kunt u van deze unieke en exclusieve salonboot genieten.

Salonboot SaluteSalonboot Salute

Salonsloep Style

Aan boord van de prachtig gerestaureerde en 100% elektrische klassieke sloep Style, gebouwd in 1914, ervaart u Amsterdam in stijl. De mahoniehouten bar is een echte blikvanger en biedt een grote verscheidenheid aan champagnes, wijnen en andere gekoelde dranken. Geniet u liever van een kopje koffie of thee? Ook dit is mogelijk. Wij hebben zelfs een verborgen toilet aan boord. Zittend op de zachte kussens in de zon omringd door elke vorm van 21e-eeuws comfort en luxe, waant u zich ‘s zomers in Mediterraanse sferen.In de wintermaanden is de Style uitgerust met een hoogwaardige overkapping, vaste ramen voorin en verwarming. Klassieke sloep Style is volledig elektrisch, waardoor u geen last heeft van het geluid en de geuren van een motor.

Salonsloep StyleSalonsloep Style
Call Now ButtonOptimized with PageSpeed Ninja