salonboot rondvaart Amsterdam met lunch, high tea, borrel of dinner
Salonboot Hilda levert als klein familiebedrijf geen standaardproducten. Elke rondvaart is een unieke belevenis. Een smakelijke lunch cruise, een gezellige high tea rondvaart of een bourgondische dinner cruise rondvaart door de grachten van Amsterdam op onze luxe salonboot. Door onze persoonlijke aanpak weet U wie er aan het roer staat bij de verzorging van Uw evenement, vanaf het eerste contact tot het moment dat U tevreden van boord stapt.
Salonboot Hilda werkt samen met een aantal gerenommeerde en sympathieke cateraars.
Dankzij het comfortabele interieur, de fluisterstille voortstuwing en de goede isolatie kunnen U en Uw gasten ongestoord genieten van de diverse arrangementen. Salonboot Hilda werkt samen met de beste cateraars en restaurants. Tot 16 personen kunt U aan één lange klassiek gedekte tafel dineren. En tot 28 gasten is er plaats voor een diner plaats aan losse tafels. Voor een borrel met een lekker hapje kunt U terecht met 36 gasten.
De schipper en eigenaar van salonboot Hilda is gediplomeerd wijnkenner. Onze wijnen komen uit een luxe klimaatkast. In overleg met U leveren wij een offerte op maat. Neem contact met ons op via online reserveren
telefoon: 020 – 7722051
We zien u graag aan boord verschijnen.
Ontbijt
aan boord
Ontbijt € 19,50 pp *
Croissantjes met roomboter en confiture Roerei met gerookte zalm en truffelolie geserveerd met toast Gevarieerde kleine broodjes met belegen kaas en boerenham Rozijnennotenbrood of wentelteefjes Vers fruit en/of vruchtensap
Champagne-ontbijt € 29,50 pp *
Een glas champagne Assortiment van luxe kleine broodjes en croissants geserveerd met diverse vleeswaren en kaas Confiture en boter Sandwich met roerei en gerookte zalm Wisselend fruitdessert Verse jus d’orange Koffie en thee
* deze prijzen zijn exclusief de boothuur en eventuele drankjes
Lunch
aan boord
Lunch rondvaart Salonboot Amsterdam
Een rondvaart met lunch aan boord van luxe salonboot Hilda betekent genieten van de Amsterdamse grachten in combinatie met een heerlijke lunch naar keuze. Varen van de door u gekozen plek naar uw eindbestemming waar u voldaan aankomt om uw middag met een goed gevoel te beginnen. Er is veel mogelijk op onze lunch boot. Wij maken onze varende evenementen op maat. Combineer Uw lunch rondvaart met een verjaardagsfeest, zakelijke bespreking of huwelijks ceremonie
Lunchboot Amsterdam
Hieronder bieden wij een aantal smakelijke lunch opties. De lunch staat klaar als U met uw gasten aan boord van de salonboot stapt. Wij kunnen de lunch ook tijdens onze rondvaart door de grachten vers ophalen. Naast onderstaande lunches is het ook mogelijk een warme 2 of 3 gangen lunch van een van onze top restaurants zoals restaurant Johannes, le Hollandais of het Amstel hotel te reserveren. De gerechten worden dan tijdens de rondvaart vers en warm bij de restaurants aangecatert. U hoeft de comfortabele salonboot niet te verlaten, het diner wordt aan boord uitgeserveerd. Terwijl U geniet van uw gerecht tijdens dit varend diner vaart de schipper naar het volgende restaurant. Kijk voor de mogelijkheden op onze diner cruise pagina.
soepje tomatensoep met verse basilicum of zoete aardappelsoep met wilde spinazie en feta of pompoensoep met thaise kruiden
broodjes zadenbroodje met gerookte zalm, cream cheese, dille en kappertjes ciabatta met serranoham, gegrilde paprika, manchego, rucola waldkornbol met geitenkaas, rucola, dadels, vijgen, honing en noten
salade met groene asperges, artisjokken, avocado, zongedroogde tomaat , noten en verse kruidendressing.
optioneel € 4,50 p.p
dessert Panna cotta
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de boothuur en de eventuele drankjes. De ingrediënten kunnen worden aangepast aan het seizoen.
Laat u verwennen
High tea
High tea rondvaart Amsterdam
Geniet van een klassieke high tea rondvaart in Amsterdam tijdens een comfortabele vaartocht op onze milieuvriendelijke en stille salonboot. De high tea wordt verzorgd door een van de betere delicatessenzaken in onze stad. Alle ingrediënten van deze high tea worden vers gemaakt, de scones worden vers gebakken en direct voor of tijdens de rondvaart aan boord van de salonboot gebracht. De high tea kan naar wens en in overleg met de cateraar worden aangepast. De koffie en thee worden bij onze high tea vers gezet aan boord. Indien gewenst kunnen wij de high tea nog wat specialere maken een een mooie glas Champagne of wijn schenken. Of een leuke muzikant of een ervaren gids die U alles kan vertellen over onze mooie Amsterdamse grachten.
Combineer dit high tea arrangement met een bezoek aan het H’art museum of het museum Willet Holthuysen of een van de vele andere musea die Amsterdam rijk is, of laat U afzetten bij Artis of de Hortus Botanicus.
High Tea € 29 pp *
Sandwich, ei-truffelsalade en rucola Sandwich met zalm, cream cheese, dille en kappertjes Sandwich met gerookte biefstuk, pesto, rucola en zonnepitten Miniwrap met gerookte kip, rucola, avocado en mosterdmayonaise Scones, clotted cream en lemon curd Homemade brownie Homemade muffin Bonbons en macarons de Paris
Geniet van een gezellige bedrijfs borrel of vrienden borrel tijdens uw rondvaart op salonboot Hilda. Er is keuze uit een mooie selectie van lekkere hapjes en er is een ruime keuze aan drankjes in onze bootbar
Garnalen kroketjes 8 stuks € 15,50 Geserveerd met citroenmayonaise
Oesters € 37,50 per 12 stuks Fine de Claire de Bretagne met rode wijnazijn en sjalotten
Fromagerie € 15 per plateau 5 soorten kazen met vijgenbrood en druiven
Charcuterie € 15 per plateau 4 soorten vers gesneden vleeswaren met olijven en zoetzuur
Hollandse vis € 24 per plateau haring – makreel – zalm – garnalen met zoetzuur
Fruits de mer € 28,50 per portie 2 zalmmoten – garnalencocktail – 4 coquilles – mosselen, met brood en citroenmayonaise
Bar aan boord
De bar aan boord van salonboot Hilda beschikt over een luxe wijnklimaatkast! Zo kunt U er zeker van zijn dat Uw mooie fles op de juiste temperatuur wordt bewaard en geserveerd. Tijdens Uw evenement of rondvaart aan boord van salonboot Hilda kunt U gebruik maken van een Hollandse en internationale bar. Voor meer informatie bekijk de pdf van ons bar assortiment. Onderstaande huiswijnen hebben wij standaard aan boord. Wilt U dat wij een bijzondere fles voor U bestellen? Bekijk de pdf van onze wijnkaart.
Huiswijn
Onze rode en witte huiswijn zijn zuiver biologisch en van het huis van Telmo Rodriguez. Wijnmaker Telmo Rodriguez wordt bestempeld als één van de jonge leeuwen van de Spaanse wijnindustrie. Hij studeerde aan de universiteit van Bordeaux en later in het gebied van de Rhône bij de beroemde August Clape. Hij was de wijnmaker van La Granja Senora De Remelluri, de bodega van zijn vader in Rioja. Hij is daar vertrokken om, wat sommigen zouden noemen, flying winemaker te worden . Telmo geeft er echter de voorkeur aan om zichzelf driving winemaker te noemen.
Basa Rueda
Druivensoort Verdejo, Viura, Sauvignon Blanc.
Het wijngebied Rueda ligt als een plateau in het Spaanse landschap. Op een hoogte van 200 meter is het koeler en kunnen de Verdejo en de Sauvignon perfect langzaam rijpen. De smaak bezit ladingen witfruit, de nodige vulling en een opmerkelijke frisheid. Een fantastische witte wijn die naar meer doet verlangen.
La ferme du mont
Druivensoort Grenache, Syrah en Mourvedre
Elegante zwarte kers-, framboos- en dropaccenten gecombineerd met een overweldigende diepgang, puurheid en evenwicht.
Rose Weingutt Wittmann
Riesling Onder leiding van de commissie proeverijen van het Nederlands Gilde van Sommeliers, Noël Vanwittenbergh van restaurant Ciel Blue (2 sterren), heeft de delegatie van het forum Gastronomicum deze bijzondere cuvée rosé uit Rheinhessen – Duitsland van het Weingut Wittmann gekozen tot beste aperitief rosé
Geur, zuiver met fijn fruit. Smaak, sprankelend frisse, zijdezachte wijn.
Champagne, Dosnon Recolte Brute
Elegante neus met citrus, kruiden, rozen en toast. In de mond een fijne mousse en een goede concentratie met brioche, strak droog met prachtige, rijpe zuren.
Desgewenst kunnen wij voor U een andere bijzondere fles in voor de bar aan boord halen.
Koffie, Gayo Sumatra Gold
Deze koffie groeit op 1200 tot 1600 meter hoogte, is 100% biologisch en wordt door kleine lokale koffieboeren verbouwd op hun eigen stukje grond, de Kebun. Een sterke en rijke smaak vol met tonen van donkere chocolade.
De koffie wordt aan boord van de Hilda altijd vers gezet.