Hier volgen twee gedetailleerde beschrijvingen van het live cooking diner arrangement aan boord verzorgd door Terenzio Ignoni. Tijdens een schilderachtige dinervaartocht door de grachten van Amsterdam kunt u genieten van voortreffelijk bereid voedsel, direct uit de pan van onze bekwame chefkok naar uw tafel. Ervaar tijdens deze live cooking een persoonlijke uitleg over de culinaire hoogstandjes die u gaat proeven, waarbij elk gerecht wordt onthuld met details over de ingrediënten en de bereidingswijze en laat u betoveren door de harmonie van smaken terwijl u geniet van een passende drank die het geheel aanvult.
Bovendien wordt deze culinaire rondvaart versterkt door het voortdurend veranderende uitzicht op de Amsterdamse grachten, waardoor elke hap gepaard gaat met een visuele traktatie. Deze buitengewone live cooking diner cruise biedt een ongeëvenaarde ervaring, waarin u Amsterdam op een geheel nieuwe manier zult beleven. Werp eens een blik op dit weelderige 6-gangen diner, een ware culinaire ontdekkingsreis die uw smaakpapillen zal betoveren met een aaneenschakeling van verfijnde gerechten, zorgvuldig samengesteld om uw zintuigen te verrassen en te verwennen.
Live cooking betekend voor mij een speelse benadering van voedsel, met menu’s die verrassen en verlichten. Ik neem het beste van de Italiaanse keuken, van Noord tot Zuid om gerechten te creëren die extreem smaakvol zijn. “Voor mij is de smaak alles. Ik haal het beste uit de ingrediënten. Ik houd van experimenteren en verschillende smaken te laten samensmelten. Maar altijd met respect voor het originele product.
✻
ANTIPASTI MISTI
M I X I T A L I A A N S E V O O R G E R E C H T E N
✻
TWEEDE GANG KIES 1 GERECHT BURRATA | ZONGEDROOGDE TOMATEN TARTAAR of GEROOKTE BIETEN | AARDBEIEN | WALNOTEN | GEITENKAAS of RUNDER CARPACCIO | TRUFFEL | RUCOLA SLA
✻
HOOFD GERECHT KIES 1 GERECHT RAVIOLI PORCINI | TRUFFEL | WITTE ROOMSAUS of GNOCCHI | AUBERGINE SAUS | CHERRY TOMATEN of AUBERGINE PARMIGGIANA | TOMAAT SAUS | MOZZARELLA | PARMEZAAN of 12H UUR LANGZAAM GEGAARD RUND | BAROLO REDUCTIE
✻
DESSERT KIES 1 GERECHT LIMONCELLO PANNA COTTA | BOSVRUCHTEN COULIS | CANTUCCI TOSCANI of KLASSIEKE TIRAMISU of VEGAN BROWNIE | BOSVRUCHTEN COULIS
✻
✻
Live koken aan boord tijdens 6-gangen diner
LIVE KOKEN AAN BOORD TIJDENS 6-GANGEN DINER C H E F
M O D E R N E I T A L I A A N S E K E U K E N
✻
Chef Terenzio Ignoni
Als Italian Chef heeft Terenzio in veel goede restaurants gewerkt. Hij bereidt al zijn gerechten met verse, lokale ingrediënten en de fijnste ingrediënten uit Italië. Alle pasta is met de hand gemaakt en de ravioli is met de hand gevouwen. De familie van Terenzio komt uit Toscane en Apulia. In zijn menu’s combineert hij de Noord en de Zuid Italiaanse keukens van zijn familie. De rijke, smaakvolle gerechten uit Toscane met de heerlijk lichte maaltijden uit Apulia. Ervaar een speelse benadering van voedsel, met menu’s die verrassen en verlichten.
TWEEDE GANG KIES ER 1 RUND CARPACCIO | ROCKET SALADE | TRUFFEL VITELLO TONNATO | KALFSVLEES | TONIJN SAUS BIETEN CARPACCIO | CITROENSCHIL | CASHEW NOTEN PESTO
✻
DERDE GANG KIES ER 1 ROOM | POMPOEN | PASTINAAK | AROMATISCHE OLIJF OLIE PORCINI PADDESTOELEN | PREI | CROSTINI PARMANTIER | KNAPPERIGE PARMA HAM KIKKERERWTEN SOEP | ZWARTE KOOL
✻
VIERDE GANG KIES 1 RAVIOLI RICOTTA | SPINAZIE | VERSE GELE VESUVIAN TOMATEN RAVIOLI PORCINI TRUFFEL | MIX VAN PADDESTOELEN | WITTE ROOM SAUS RAVIOLI GEMARINEERDE RUND | BAROLO RODE WIJN | ROZEMARIJN
✻
VIJFDE GANG KIES ER 1 AUBERGINE PARMIGGIANA | TOMATEN | MOZZARELLA | PARMEZAANSE KAAS ROZEMARIJN VIERKANT | GARNALEN | ZEEZOUT BRASATO | RUND | BAROLO RODE WIJN SAUS
✻
ZESDE GANG KIES ER 1 KLASSIEKE TIRAMISU | CRUMBLE | CHOCOLADE MOUSE LIMONCELLO PANNACOTTA LEMON MERENGUE
✻
Voedsel en gastvrijheid is mijn familie erfenis. Ik kom van een chef’s familie, en als klein kind was ik altijd gefasineerd door de schoonheid van het creëren van smakkvolle gerechten, volgens mijn voorouders receptuur. Ik kook niet zomaar, ik breng mijn klanten op een memorabele reis. Elk gerecht heeft een andere verhaal uit het verleden.