Live Cooking

Vers op tafel

Live Cooking

Live cooking diner cruise Amsterdam

Hier volgen twee gedetailleerde beschrijvingen van het live cooking diner arrangement aan boord verzorgd door Terenzio Ignoni. Tijdens een schilderachtige dinervaartocht door de grachten van Amsterdam kunt u genieten van voortreffelijk bereid voedsel, direct uit de pan van onze bekwame chefkok naar uw tafel. Ervaar tijdens deze live cooking een persoonlijke uitleg over de culinaire hoogstandjes die u gaat proeven, waarbij elk gerecht wordt onthuld met details over de ingrediënten en de bereidingswijze en laat u betoveren door de harmonie van smaken terwijl u geniet van een passende drank die het geheel aanvult.

Bovendien wordt deze culinaire rondvaart versterkt door het voortdurend veranderende uitzicht op de Amsterdamse grachten, waardoor elke hap gepaard gaat met een visuele traktatie. Deze buitengewone live cooking diner cruise biedt een ongeëvenaarde ervaring, waarin u Amsterdam op een geheel nieuwe manier zult beleven. Werp eens een blik op dit weelderige 6-gangen diner, een ware culinaire ontdekkingsreis die uw smaakpapillen zal betoveren met een aaneenschakeling van verfijnde gerechten, zorgvuldig samengesteld om uw zintuigen te verrassen en te verwennen.

Kok aan boord tijdens dinervaart

Kok aan boord tijdens dinervaart

Beschrijving van Live cooking met Chef aan boord

M O D E R N E   I T A L I A A N S E   K E U K E N

 

Chef Terenzio Ignoni

Live cooking betekend voor mij een speelse benadering van voedsel, met menu’s die verrassen en verlichten.
Ik neem het beste van de Italiaanse keuken, van Noord tot Zuid om gerechten te creëren die extreem smaakvol zijn.
“Voor mij is de smaak alles. Ik haal het beste uit de ingrediënten.
Ik houd van  experimenteren en verschillende smaken te laten samensmelten. Maar altijd met respect voor het originele product.

 

ANTIPASTI MISTI

M I X  I T A L I A A N S E  V O O R G E R E C H T E N

 

TWEEDE GANG
KIES 1 GERECHT
BURRATA | ZONGEDROOGDE TOMATEN TARTAAR
of
GEROOKTE BIETEN | AARDBEIEN | WALNOTEN | GEITENKAAS
of
RUNDER CARPACCIO | TRUFFEL | RUCOLA SLA

 

 

HOOFD GERECHT
KIES 1 GERECHT
RAVIOLI PORCINI | TRUFFEL | WITTE ROOMSAUS
of
GNOCCHI | AUBERGINE SAUS | CHERRY TOMATEN
of
AUBERGINE PARMIGGIANA | TOMAAT SAUS | MOZZARELLA | PARMEZAAN
of
12H UUR LANGZAAM GEGAARD RUND | BAROLO REDUCTIE

DESSERT
KIES 1 GERECHT
LIMONCELLO PANNA COTTA | BOSVRUCHTEN COULIS |
CANTUCCI TOSCANI
of
KLASSIEKE TIRAMISU
of
VEGAN BROWNIE | BOSVRUCHTEN COULIS

 

Live koken aan boord tijdens 6-gangen diner

Live koken aan boord tijdens 6-gangen diner

LIVE KOKEN AAN BOORD TIJDENS 6-GANGEN DINER
C H E F

M O D E R N E  I T A L I A A N S E  K E U K E N

 

Chef Terenzio Ignoni

Als Italian Chef heeft Terenzio in veel goede restaurants gewerkt.
Hij bereidt al zijn gerechten met verse, lokale ingrediënten
en de fijnste ingrediënten uit Italië. Alle pasta is met de hand
gemaakt en de ravioli is met de hand gevouwen.
De familie van Terenzio komt uit Toscane en Apulia.
In zijn menu’s combineert hij de Noord en de Zuid Italiaanse keukens
van zijn familie. De rijke, smaakvolle gerechten uit Toscane
met de heerlijk lichte maaltijden uit Apulia.
Ervaar een speelse benadering van voedsel, met menu’s
die verrassen en verlichten.

EERSTE GANG
KIES 3 ITEMS
CROSTINI | WILDE PADDESTOEL PATE’ | TRUFFEL
BRUSCHETTA | CHERRY TOMAAT | TOSCAANSE STIJL
CROSTINI AUBERGINE | OLIJF OLIE | BALSAMICO AZIJN
ZON GEDROOGDE TOMATEN
CIPOLOTTI TOSCAAN GEMARINEERDE UI | BALSAMICO AZIJN
CROSTINI | WILDE ZALM | APPEL

TWEEDE GANG
KIES ER 1
RUND CARPACCIO | ROCKET SALADE | TRUFFEL
VITELLO TONNATO | KALFSVLEES | TONIJN SAUS
BIETEN CARPACCIO | CITROENSCHIL | CASHEW NOTEN PESTO

 

DERDE GANG
KIES ER 1
ROOM | POMPOEN | PASTINAAK | AROMATISCHE OLIJF OLIE
PORCINI PADDESTOELEN | PREI | CROSTINI
PARMANTIER | KNAPPERIGE PARMA HAM
KIKKERERWTEN SOEP | ZWARTE KOOL

VIERDE GANG
KIES 1
RAVIOLI RICOTTA | SPINAZIE | VERSE GELE VESUVIAN
TOMATEN
RAVIOLI PORCINI TRUFFEL | MIX VAN PADDESTOELEN | WITTE ROOM SAUS
RAVIOLI GEMARINEERDE RUND | BAROLO RODE WIJN | ROZEMARIJN

VIJFDE GANG
KIES ER 1
AUBERGINE PARMIGGIANA | TOMATEN | MOZZARELLA | PARMEZAANSE KAAS
ROZEMARIJN VIERKANT | GARNALEN | ZEEZOUT
BRASATO | RUND | BAROLO RODE WIJN SAUS

ZESDE GANG
KIES ER 1
KLASSIEKE TIRAMISU | CRUMBLE | CHOCOLADE MOUSE
LIMONCELLO PANNACOTTA
LEMON MERENGUE

Voedsel en gastvrijheid is mijn familie erfenis.
Ik kom van een chef’s familie, en als klein kind was ik
altijd gefasineerd door de schoonheid van het creëren van
smakkvolle gerechten, volgens mijn voorouders receptuur.
Ik kook niet zomaar, ik breng mijn klanten op een memorabele reis.
Elk gerecht heeft een andere verhaal uit het verleden.

 

 

Call Now ButtonOptimized with PageSpeed Ninja