Beschrijving van Live cooking/kok aan boord
C H E F
T E R E N Z I O I G N O N I
M O D E R N I T A L I A A N S E K E U K E N
Ervaar een speelse benadering van voedsel, met menu’s
die verrassen en verlichten.
Ik neem het beste van de Italiaanse keuken, van Noord tot Zuid
om gerechten te creëren die extreem smaakvol zijn.
“Voor mij, smaak is alles. Ik haal het beste uit de ingrediënten.
Ik werk door experimenteren en dingen
met elkaar mengen, maar ik ga nooit te ver.”
ANTIPASTI MISTI
M I X I T A L I A A N S E V O O R G E R E C H T E N
TWEEDE GANG
KIES 1 GERECHT
BURRATA | ZONGEDROOGDE TOMATEN TARTAAR
of
GEROOKTE BIETEN | AARDBEIEN | WALNOTEN | GEITENKAAS
of
RUNDER CARPACCIO | TRUFFEL | RUCOLA SLA
HOOFD GERECHT
KIES 1 GERECHT
RAVIOLI PORCINI | TRUFFEL | WITTE ROOMSAUS
of
GNOCCHI | AUBERGINE SAUS | CHERRY TOMATEN
of
AUBERGINE PARMIGGIANA | TOMAAT SAUS | MOZZARELLA | PARMEZAAN
of
12H UUR LANGZAAM GEGAARD RUND | BAROLO REDUCTIE
DESSERT
KIES 1 GERECHT
LIMONCELLO PANNA COTTA | BOSVRUCHTEN COULIS |
CANTUCCI TOSCANI
of
KLASSIEKE TIRAMISU
of
VEGAN BROWNIE | BOSVRUCHTEN COULIS