FAQ Veelgestelde vragen

Veel mogelijk

Rondvaart en diner cruise F.A.Q.

Veelgestelde vragen over Uw arrangement

Welke boot krijgt U als U bij ons een vaartocht boekt?
Al onze evenementen voeren wij uit op salonboot Hilda, de salonboot zoals U deze op onze site kunt zien. Als onze salonboot niet beschikbaar is of te groot of te klein zullen wij U een vergelijkbaar schip van een van onze goede collega’s adviseren.

Hoeveel gasten passen er op salonboot Hilda?
Voor een gezellige borrel kunnen er maximaal 36 gasten mee. Dat is wel gezellig druk. Voor een zittend diner kunnen wij 27/28 gasten ontvangen. Voor een buffet of huwelijk met ceremonie maximaal 25.

Hoe gaat de betaling?
In de meeste gevallen sturen wij na de vaart een factuur. Aan boord betalen met pin of creditcard is ook mogelijk. Wij dienen dan wel een transactie fee van 2,5 % te berekenen.

Mag er aan boord worden gerookt?
Dit is in principe bij wet verboden. Als andere gasten er geen probleem mee hebben kan er op het open achterdek of in de deur opening worden gerookt als de rook naar buiten wordt geblazen.

Is er een toilet aan boord?
Jazeker. Er is een schoon en afsluitbaar toilet met stromend water en lekkere zeepjes.

Is de salonboot verwarmd?
Wij hebben een comfortabele hete-lucht verwarming aan boord. Ook zijn onze ramen van dubbel glas. Dus altijd een helder beeld op onze mooie stad. In de zomer kunnen bijna alle ramen open.

Welke route wordt er gevaren?
Afhankelijk van de beschikbare tijd, restaurant bezoeken en de weersomstandigheden varen wij altijd de meest leuke route door de Amsterdamse grachten. In overleg met de schipper kunnen wij de route aanpassen aan Uw wensen. Indien mogelijk varen wij ook de minder bekende kleine grachten.

Is er muziek aan boord?
Jazeker. Wij kunnen op verzoek via Spotify iedere gewenste muziek afspelen. U kunt ook Uw eigen telefoon op ons systeem aansluiten. Vanwege gemeentelijke regels helaas alleen op standje ‘achtergrondmuziek’ Er is ook een draadloze microfoon. Live muziek zoals een accordeonist, violist of opera/zanger(es) behoort ook tot de mogelijkheden.

Zijn er veiligheid en reddingsmiddelen aan boord?
Er zijn voor 36 gasten reddingsvesten aan boord. Plus een aantal kleine maten voor de kids. Daarnaast brandblussers, een goedgevulde EHBO kist en zelfs een AED.

Diner en catering vragen

Hoe lang duurt een diner cruise?
Voor een comfortabel dinner cruise met een 3 gangen diner adviseren wij een vaartijd van minimaal 3 uren. Langer is natuurlijk altijd fijn.

Voor hoeveel gasten is er zitplaats?
Er is voor 27/28 gasten zitplaats aan losse tafels. Dat is wel gezellig intiem. Tot 16 gasten kunnen wij 1 lange, klassiek gedekte tafel neerzetten.

Wat voor diner en catering mogelijkheden zijn er?
Er is keuze tussen een zittend 3 gangen menu met gerechten van één of meerdere restaurants, verschillende buffetten, een ‘walking-dinner’, proeverij en ‘live cooking’ met Chef aan boord. En eventueel ook lunch, high tea of ontbijt. Wij kunnen Uw arrangement aanpassen aan Uw wensen.

Welke drankjes kunnen wij aan boord bestellen?
Wij hebben diverse drankjes in onze boot bar. Lekkere huiswijn, een bubbeltje, gekoelde biertjes, mineraal water, sapjes en verse koffie en thee. Voor een speciale fles kunt U onze wijnkaart bekijken. Deze flessen dienen wij wel voor U te bestellen. De wijn ligt in een mooie klimaatkast.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen?
Dat kan. In overleg met de verschillende keukens is bijna alles mogelijk.

Is een kinder menu ook mogelijk?
Jazeker. in overleg met de verschillende keukens kunnen wij een aangepast menu maken voor de kids.

Call Now ButtonOptimized with PageSpeed Ninja