Dinner cruise Amsterdam

Varen ~ Eten ~ Drinken

DINNER CRUISE AMSTERDAM-RONDVAART MET LUXE DINER

Dinner-cruise  Amsterdam

Een luxe salonboot rondvaart met een dinner-cruise door Amsterdam is een culinaire ontdekkingsreis langs de meest exclusieve restaurants gelegen aan het water. Een dinner-cruise Amsterdam is een topervaring. Terwijl U en Uw gasten genieten van een drankje koerst deze varende eetgelegenheid via een mooie route door onze Amsterdamse grachten naar een van onze restaurants. Varen en dineren kan prima samengaan.

Een diner cruise aan losse tafels kan tot 27/28 gasten.
Tot 16 gasten kunnen wij 1 mooie lange, klassiek gedekte tafel neerzetten. Daarnaast is er achterin de salonboot nog plaats voor een tafel tot 7/8 gasten.

Proef de gerechten uit de keukens van:

Amstel hotel      Le Hollandais      Johannes       Van de Kaart     Ambassade hotel

Onze restaurants stellen de menu’s samen aan de hand van het seizoen en dagverse producten.
Daarom zijn onderstaande menu’s indicatief.

Menu Rembrandt € 85

Menu Hilda € 75

De menuprijzen zijn exclusief boothuur en drankjes.

Dinner cruise F.A.Q

 

Beschrijving van een Dinner cruise Amsterdam

Varen & Dineren

een Dinner cruise Amsterdam

Dinner-cruise Amsterdam

 

 

Een beschrijving van een dinner cruise Amsterdam.

U en uw gezelschap worden rond 19 uur op een van tevoren afgesproken steiger in het centrum van Amsterdam opgehaald. Een ander tijdstip is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen op veel locaties in de stad aanleggen. Wij heten U allen welkom aan boord met een drankje naar keuze of desgewenst een lekker glas bubbels. De kapitein geeft het sein voor vertrek en dit is het begin van een avond genieten van een rondvaart over onze mooie grachten gecombineerd met een drie of naar wens vier gangen dinner. Volgens een van tevoren gekozen route vaart de milieuvriendelijke salonboot langs een aantal aan het water gelegen topkeukens in het centrum van Amsterdam.

Terwijl U verwend wordt met een keur aan lekkere gerechten en een lekker biertje of een mooi glas wijn stuurt de schipper de salonboot langs de meest bekendste grachten en bezienswaardigheden. Als iedereen een drankje heeft gehad wordt het eerste gerecht opgehaald. Vers gemaakt, direct uit de pan van de Chefkok wordt Uw gerecht aan tafel uitgeserveerd door onze ervaren hostessen. Als alles aan boord is gaan de trossen weer los.
Terwijl U geniet van Uw voorgerecht vaart de fluisterstille salonboot rustig door naar het volgende restaurant. Tijdens de rondvaart ziet U wellicht de zeven bruggen van de Reguliersgracht.

Of bent U net onder de Magere brug door gevaren. Bekende Amsterdamse high-lights schuiven langzaam voorbij. Zoals muziektheater met de nationale opera en ballet samen met het stadhuis, (bijnaam Stopera). We varen langs het Koninklijk theater Carre bij de Amstelsluizen, het Amstel Hotel, de scheefstaande “dansende” huizen, het Hart museum Amsterdam, het “huis van het bloed” aan de Amstel, de Herengracht met zijn gouden bocht of de doorkijk door de Groenburgwal naar de Zuiderkerk. En nog veel meer. Dit zijn een aantal mogelijk bezienswaardigheden die U te zien kunt krijgen als we door Amsterdam varen.

Rond een uur of half negen komt het hoofdgerecht aan boord. Wij kunnen eventueel een bijpassend wijnarrangement verzorgen.
Dit is vaak het mooiste moment van de vaartocht. De zon gaat onder en stuurt haar laatste stralen over de historische grachtenpanden. De sfeervolle Amsterdamse straatlantaarns geven de tocht een hele andere dimensie. Amsterdam gezien in het zachte avondlicht, de lampjes op de bruggen, gedempt licht achter de ramen, kaarsen op tafel. Met een lekker kopje koffie en desgewenst een digestief varen wij rustig naar onze eindbestemming.

Romantiek in Amsterdam!

 

Bekijk het schip

 

Menu Rembrandt

Menu Rembrandt

€ 85,-

 

Menu Rembrandt €85

Onze menu’s wordt geregeld aangepast aan het seizoen en de verkrijgbaarheid van de diverse producten. Onderstaand menu is daarom indicatief. Wij sturen U altijd enige tijd voor Uw dinner-cruise het meest actuele menu en houden graag rekening met allergieën of bijzondere wensen.
De chefs besteden graag de grootste aandacht aan de kwaliteit van Uw gerecht. Daarom willen zij graag 2 dagen voor de vaartocht de individuele keuze van Uw gasten weten.

 

Menu Hilda

Menu Hilda

€ 75,-

 

Menu Hilda €75

Onze menu’s wordt geregeld aangepast aan het seizoen en de verkrijgbaarheid van de diverse producten. Onderstaand menu is daarom indicatief. Wij sturen U altijd enige tijd voor Uw dinner-cruise het meest actuele menu en houden graag rekening met allergieën of bijzondere wensen.
De chefs besteden graag de grootste aandacht aan de kwaliteit van Uw gerecht.  Daarom willen zij graag 2 dagen voor de vaartocht de individuele keuze van Uw gasten weten.

 

 

 

Call Now ButtonOptimized with PageSpeed Ninja