Corona

Corona

Dierbare gasten, we mogen weer gaan varen!

De corona crisis heeft diepe sporen achtergelaten in onze samenleving en heeft velen geraakt. Er gloort echter een pril licht aan de horizon. Als alles goed blijft gaan lijkt het erop dat wij vanaf 1 juni weer voorzichtig mogen opstarten. Wij verheugen er ons erg op U weer aan boord te kunnen ontvangen. Uw comfort en gezondheid staan daarbij uiteraard voorop en wij zullen ons daarom ook houden aan de richtlijnen van de overheid.

Het blijft echter onzeker hoe de situatie zich in de komende tijd zal ontwikkelen en of de regels op termijn verder zullen worden versoepeld of dat de maatregelen wellicht weer moeten worden geïntensiveerd. We kunnen ons voorstellen dat het voor jullie daarom spannend is een vaartocht op onze mooie salonboot te plannen. Wij zullen ons daarom zoals altijd flexibel opstellen.
De reservering, in overleg met U op maat gemaakt, kan daarom zolang deze crisis voortduurt ten alle tijden worden verschoven naar een latere datum of worden geannuleerd.

Zolang de 1,5 meter regel van kracht is zullen wij het aantal gasten aanpassen zodat de persoonlijke veiligheid van iedere gast gewaarborgd blijft. De salonboot is uiteraard exclusief voor Uw gezelschap gereserveerd. Wij kijken uit naar Uw komst en doen ons best U zo comfortabel en veilig mogelijk van onze mooie stad en de charme van onze salonboot te laten genieten.

Belt U ons voor een persoonlijk advies of stuur een mail.

Met hartelijke groet. Schipper Geert

 

Maatregelen

  • in overleg met de opdrachtgever selecteren wij een rustige opstapplek waar weinig overige verkeersstromen zijn en het inschepen veilig kan plaatsvinden
  • wij houden minimaal 1,5 meter afstand en varen alleen met personeel dat heeft verklaard klachtenvrij te zijn
  • voor en na elke vaart wordt de boot ontsmet. Ook tijdens de vaart zal het personeel regelmatig de contactoppervlakken blijven desinfecteren
  • er is gelegenheid om uw handen te wassen
  • er is desinfecterende handgel aanwezig aan boord en bij het inschepen
  • de salonboot wordt exclusief voor Uw gezelschap gereserveerd