Corona

Corona

Varen in Amsterdam tijdens corona

Dierbare gasten, de corona crisis heeft diepe sporen achtergelaten in onze samenleving en heeft velen geraakt. Maar de zomer is in begonnen. En we hebben goed nieuws te melden. Met ingang van 26 juni is er weer meer mogelijk. Gezelschappen van 16 gasten en minder kunnen veilig en comfortabel met inachtneming van de 1,5 meter regel op onze salonboot Hilda genieten van een gezellige borrel, smakelijke lunch, high tea of luxe dinner.
Salonboot Hilda is ruim en comfortabel dus U vindt bij ons aan boord comfort en veiligheid. Wij verheugen er ons erg op U aan boord te kunnen ontvangen. Uw gezondheid staat daarbij uiteraard voorop en wij zullen ons daarom ook houden aan de richtlijnen van de overheid.

Het blijft echter onzeker hoe de situatie zich in de komende tijd zal ontwikkelen en of de regels op termijn verder zullen worden versoepeld of dat de maatregelen wellicht weer moeten worden geïntensiveerd. We kunnen ons voorstellen dat het voor jullie daarom spannend is een vaartocht op onze mooie salonboot te plannen. Wij zullen ons daarom zoals altijd flexibel opstellen.
De reservering, voor U op maat gemaakt, kan in overleg worden verschoven naar een latere datum.

De salonboot is uiteraard exclusief voor Uw gezelschap gereserveerd. Wij kijken uit naar Uw komst en doen ons best U zo comfortabel en veilig mogelijk van onze mooie stad en de charme van onze salonboot te laten genieten.

Belt U ons voor een persoonlijk advies of stuur een mail.

Met hartelijke groet. Schipper Geert

 

Maatregelen

  • in overleg met de opdrachtgever selecteren wij een rustige opstapplek waar weinig overige verkeersstromen zijn en het inschepen veilig kan plaatsvinden
  • wij houden minimaal 1,5 meter afstand en varen alleen met personeel dat heeft verklaard klachtenvrij te zijn
  • voor en na elke vaart wordt de boot ontsmet. Ook tijdens de vaart zal het personeel regelmatig de contactoppervlakken blijven desinfecteren
  • er is gelegenheid om uw handen te wassen
  • er is desinfecterende handgel aanwezig aan boord en bij het inschepen
  • de salonboot wordt exclusief voor Uw gezelschap gereserveerd

 

Call Now Button