Catering

catering

salonboot catering op maat

Als klein familiebedrijf leveren wij geen standaard producten. Elke rondvaart is een unieke belevenis.
Door onze persoonlijke aanpak weet U wie er aan het roer staat bij de verzorging van Uw evenement,
vanaf het eerste contact tot het moment dat U tevreden van boord stapt.

Dankzij het comfortabele interieur, fluisterstille voortstuwing en goede isolatie kunnen U en Uw gasten ongestoord genieten van de diverse arrangementen. Salonboot Hilda werkt samen met de beste cateraars en restaurants. Tot 16 personen kunt U aan één lange klassiek gedekte tafel dineren.
En tot 28 gasten is er voor een diner plaats aan losse tafels. Voor een borrel met een lekker hapje is er plaats voor 36 gasten.

De schipper en eigenaar is gediplomeerd wijnkenner. Onze wijnen komen uit een luxe klimaatkast.
In overleg met U leveren wij een offerte op maat.
Neem contact met ons op middels

online reserveren

telefoon: 020 – 7722051

We zien u graag aan boord verschijnen.

Ontbijt

Ontbijt

aan boord

 

Ontbijt € 19,50 pp *

Croissantjes met roomboter en confiture
Roerei met gerookte zalm en truffelolie geserveerd met toast
Gevarieerde kleine broodjes met belegen kaas en boerenham
Rozijnennotenbrood of wentelteefjes
Vers fruit en/of vruchtensap

 

 

 

Ontbijt met Croissant tijdens de rondvaart

 

 

 

Champagne ontbijt € 29,50 pp *

Een glas Champagne
Assortiment van luxe kleine broodjes en croissants geserveerd
met diverse vleeswaren en kaas
Confiture en boter
Sandwich met roerei en gerookte zalm
Wisselend fruitdessert
Verse jus d’orange
Koffie en thee

 

* deze prijzen zijn exclusief de boothuur en eventuele drankjes

 

Champagne proeverij

 

 

 

Ontbijt met koffie tijdens de rondvaart

Lunch

Lunch

aan boord

Lunch aan boord betekent genieten van de Amsterdamse grachten in combinatie met een heerlijke lunch naar keuze. Varen van de door u gekozen plek naar uw eindbestemming waar u voldaan aankomt om uw middag met een goed gevoel te beginnen.

 

Lunch € 18,50 pp

2 open broodjes rijkelijk belegd met diverse luxe vleeswaren,
gerookte zalm en kaas
Warm bijgerecht
Gevarieerde salade
Vers fruit

Brunch € 23,50 pp

Punt huisgemaakte quiche
Engelse bladerdeeg-pie in diverse smaakcombinaties
Groene salade met gerookte zalm en gamba´s
Couscoussalade met rauwkost en geitenkaas of feta
Boerenbrood met lichtgezouten boter
Vers fruit

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de boothuur en de eventuele drankjes. De ingrediënten kunnen worden aangepast aan het seizoen.

 

 

broodje gezond

High tea

Laat u verwennen

High tea

High tea rondvaart

Geniet van een klassieke high tea tijdens een comfortabele rondvaart op onze milieuvriendelijke en stille salonboot.

Combineer dit arrangement met een bezoek aan de Hermitage of het museum Willet Holthuysen of een van de vele andere musea die Amsterdam rijk is, of laat U afzetten bij Artis of de Hortus Botanicus.

High Tea € 27,00 pp *

Sandwich rolletje van gerookte zalm, crème fraîche en bosui
Komkommersandwich gerookte kalkoen en pesto
Komkommersandwich pastrami, kaas en mosterdmayonaise
Mini- quiche of mini-bladerdeegpie
Kleine scones met room en confiture
Mini-muffins
Makarons de Paris
Knipje fruit- of chocoladecake
Cupcakejes
Breekchocolade met nougat en noten, bonbons en madeleines
Pâtes de fruit
Koffie en thee

* de bovenstaande prijs is exclusief de boothuur

 

Borrel-vaart

Borrel vaart

Hapjes

Borrelgarnituur koud 4 items – 8 stuks totaal € 7,50
ossenworst – leverworst – Gelderse worst – kaas

Borrelgarnituur warm 4 items – 8 stuks totaal € 7,50
bitterballen – vlammetjes – kaastengels – mini loempia,s

Tapas 6 items – 24 stuks totaal € 28,-
Brood met aioli en olijven Abondigas in tomatensaus
Gemarineerde gamba’s
Kipvleugeltjes piri piri
Calamaris met citroen
Gemarineerde paddestoelen

Luxe hapjes 6 items – 6 stuks totaal € 15,-
Wrap met zalmsalade
Crostini met vitello tonato
Paddestoelen met roomkaas
Italiaanse worst met zoetzuur
Rivierkreeft cocktail

Fromagerie € 15,- per plateau
5 soorten kazen met vijgenbrood en druiven

Charcuterie € 15,- per plateau
4 soorten vers gesneden vleeswaren met olijven en zoetzuur

Hollandse vis € 15,- per plateau
haring – makreel – zalm – garnalen met zoetzuur

Fruits de mer € 27,50 per portie
3 oesters – 2 zalmmoten – garnalencocktail – 4 coquilles – mosselen, met brood en citroenmayonaise

Oesters € 6,50 per 3 stuks
Fine de Claire de Bretagne met rode wijnazijn en sjalotten

 

Borrel-vaart Oma-Bobs-Rundvlees-bitterbal

 

Bar aan boord

Bar aan boord

De bar aan boord van Salonboot Hilda beschikt over een luxe wijnklimaat kast! Zo kunt U er zeker van zijn dat Uw mooie fles op de juiste temperatuur wordt bewaard en geserveerd.
Tijdens Uw evenement of rondvaart aan boord van salonboot Hilda kunt U gebruik maken van een Hollandse en Internationale bar. Voor meer informatie bekijk het  pdf van ons bar assortiment.
De wijn prijslijst kunt u bekijken als het pdf van onze wijnkaart bekijkt.

Huiswijn

 

Telmo Rodriguez

Onze rode en witte huiswijn zijn zuiver biologisch en van het huis van Telmo Rodriguez.
Wijnmaker Telmo Rodriguez wordt bestempeld als één van de jonge leeuwen van de Spaanse wijnindustrie. Hij studeerde aan de universiteit van Bordeaux en later in de Rhône bij de beroemde August Clape. Hij was de wijnmaker van La Granja Senora De Remelluri, de bodega van zijn vader in Rioja.Hij is daar vertrokken om, wat sommigen zouden noemen, flying winemaker te worden . Telmo geeft er echter de voorkeur aan om zichzelf ‘driving winemaker’ te noemen.

 

Basa Rueda

Basa Rueda

 

Druivensoort
Verdejo, Viura, Sauvignon Blanc.

Het wijngebied Rueda ligt als een plateau in het Spaanse landschap. Op een hoogte van 200 meter is het koeler en kunnen de Verdejo en de Sauvignon perfect langzaam rijpen.
De smaak bezit ladingen witfruit, de nodige vulling en een opmerkelijke frisheid. Een fantastische witte wijn die naar meer doet verlangen.

LZ Rioja

LZ Rioja

 

Jonge niet-houtgelagerde Tempranillo. Zwoel, zacht en fruitig. Deze wijn is uitgeroepen tot rode huiswijn van het jaar.

Rose Weingutt Wittmann

Rose Weingutt Wittmann

 

Riesling
Onder leiding van de commissie proeverijen van het Nederlands Gilde van Sommeliers, Noël Vanwittenbergh, van restaurant Ciel Blue (2 sterren) heeft de delegatie van het forum Gastronomicum deze bijzondere cuvée rosé uit Rheinhessen – Duitsland van het Weingut Wittmann gekozen tot beste aperitief rosé

Geur, zuiver met fijn fruit. Smaak, sprankelend frisse, zijdezachte wijn.

Champagne, Cuvee Angelique Christian Senez

Champagne, Cuvee Angelique Christian Senez

 

Vrij geprononceerd, veel sap, karaktervol, een vleugje appel, in de geur niet heel breed, met een stevige smaak, licht rokerig en getoast, prettig.

Desgewenst kunnen wij voor U een andere bijzondere fles in voor de bar aan boord halen.

Koffie, Gayo Sumatra Gold

Koffie, Gayo Sumatra Gold

 

Deze koffie groeit op 1200 tot 1600 meter hoogte, is 100 % biologisch en wordt door kleine locale koffieboeren verbouwd op hun eigen stukje grond, de ‘Kebun’.
Een sterke en rijke smaak vol met tonen van donkere chocolade.

De koffie wordt aan boord van de Hilda altijd vers gezet.

ContactHome